Хто відвідував мій блог?

четвер, 1 червня 2017 р.

Шановні діти і батьки!
     Прийміть щирі вітання з прекрасним, радісним святом - Міжнародним днем захисту дітей!
        Діти-найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру у життя… Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Нехай наших діток оточують доброта і розуміння, а їхні мрії завжди збуваються. На наше юне покоління ми покладаємо великі надії та сподівання і докладаємо зі свого боку значні зусилля, заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України, адже саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
      Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх дітях високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність…
   Велика подяка міському голові Генадію Кернесу за подарунок - «Ігровий комплекс», який сьогодні встановили дітям на майданчику групи № 8  до свята «Дня захисту дітей». 

Немає коментарів:

Дописати коментар