Хто відвідував мій блог?

понеділок, 19 грудня 2016 р.

             Святий Миколай у нашому садочку!

    Організація і систематичне проведення з вихованцями дошкільних навчальних закладів різноманітної за змістом, формами, методами і засобами освітньої роботи по ознайомленню дітей із народними святами позитивно позначається на розвитку інтелектуально-пізнавальної, соціально-моральної, емоційно-ціннісної, художньо-естетичної, фізичної сфер дитячої особистості та її креативності.

      В переддень одного з найулюбленіших та найочікуваніших дітлахами свята до нашого садочка завітав Cвятий Миколай з подарунками.
     Спочатку гість завітав до музичної зали, де його чекали діти старшого дошкільного віку. Вони прочитали Cвятому Миколаю кілька віршів,  виконали пісню, таночок гарний подарували. Миколай привітав дітей зі святом та пригостив солодкими подарунками. До решти малюків вітальники заходили у кожну групову кімнату. Діти дивувались, раділи та дякували за гостинці.

    Святий Миколай подякував дітям за гарну поведінку та слухняність упродовж року, побажав здоров'я, успіхів та приємної зустрічі у наступному році!

Немає коментарів:

Дописати коментар