Хто відвідував мій блог?

середу, 8 лютого 2017 р.

   
        Відповідно до плану роботи  дошкільного навчального закладу КЗ "ДНЗ № 446" 08 лютого 2017 року проведено засідання методичної кав’ярні педагогів  закладу з проблеми « Педагогічна майстерність молодих педагогів». Це одна з нетрадиційних форм роботи з педагогами.
        Метою засідання було ознайомити молодих спеціалістів з різними формами і методами роботи та сприяти формуванню методичної культури, творчому підходу до вибору методів та прийомів організації взаємодії з вихованцями.
        Меню у кав’ярні було різноманітне: коктейль творчості, екстракт креативності, відвар цілеспрямованості, кава бадьорості, бальзам мудрості, настоянка гуманності.
      Скуштувавши коктейль творчості, педагоги входили в роль артиста, скульптора, психолога, творця, батька, матері. Щоб підтримати творчий тонус, педагоги не відмовились і від екстракту креативності та відвару цілеспрямованості.
      Справжньому педагогу неможливо обійтися без відвару цілеспрямованості. Його смак вони відчули, коли виконали завдання – склали алгоритм роботи з молодими вихователями в ДНЗ.

      На завершення  - учасникам  було запропоновано каву зі смачними смаколиками.  А отримавши від наставників гарні поради, молоді педагоги з головою пірнули у світ дитинства.

2 коментарі:

  1. Цікава тема та подача теми. Але де молоді вихователі?

    ВідповістиВидалити
  2. У нашому закладі два вихователя навчається на 4-ому курсі ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

    ВідповістиВидалити