Хто відвідував мій блог?

пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

Науково-практична конференція для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів (у формі вебінару) «Пріоритети розвитку дошкілля Харківщини»

22 вересня 2016 року відбулася науково-практична конференція для педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів (у формі вебінару) «Пріоритети розвитку дошкілля Харківщини». 


Дошкільний заклад прийняв активну участь у вебінарі, почерпнув для себе багато цікавої та корисної інформації. Вважаємо, що подібні заходи є популярною формою дистанційного інтерактивного навчання, що забезпечують високу інформаційну насиченість і активність учнів в режимі реального часу.





Визначною подією для нашого закладу стало визнання нашого сайту найкращим за вебометричним рейтингом у Всеукраїнському конкурсі на  кращий веб-сайт навчального закладу.  Журі конкурсу визначало кращі веб-сайти навчальних закладів, враховуючи їх змістовне наповнення, зручність використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, динаміку користування веб-ресурсом, а також дизайн та технічні показники. Наш заклад відзначено дипломом  І ступеню і ми пишаємося цим.




Наш дружній згуртований колектив має бажання і натхнення і надалі продовжувати працювати у такому ж ритмі!

Немає коментарів:

Дописати коментар