Хто відвідував мій блог?

середу, 28 вересня 2016 р.


НАШ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД БЕРЕ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ
«ВЧИМОСЯ ЖИТИ РАЗОМ»

ЗА ПІДТРИМКИ ДИТЯЧОГО ФОНДУ ООН (ЮНІСЕФ) В УКРАЇНІ


    Триває впровадження проекту «Вчимося жити разом»за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Проект є складовою ініціативи ЄС під назвою «Діти Миру», виділеної на освітні проекти у зонах конфлікту. Компонент проекту «Вчимося жити разом», що передбачає освіту на основі життєвих навичок, реалізує Дитячий фонд «Здоров’я через освіту».


  • Протягом року 60 вихователів дитячих садочків та 255 вчителів шкіл буде навчено методиці викладання розроблених у рамках проекту тренінгових курсів для розвитку життєвих навичок, які підвищують стійкість дітей та молоді у складних життєвих обставинах. Підготовлені педагоги протягом вересня-грудня 2016 року навчатимуть за розробленими курсами дітей дошкільного та шкільного віку навичок ефективного спілкування, самоконтролю, керування стресом, розв’язання проблем і конфліктів.

  • В рамках проекту «Вчимося жити разом» (компонента «Ocвіта на засадах життєвих навичок») підготовлено та вже вийшла друком Парціальна програма з розвитку соціальних навичок ефективної взаємодії дітей від 4 до 6-7 років. Публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу і Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Вітаємо авторів – Піроженко Тамару Олександрівну, доктора психологічних наук, професора, завідувача лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України та Хартман Олену Юріївну, кандидата психологічних наук старшого наукового співробітника цієї ж лабораторії.
  • До програми створено методичний посібник. З матеріалами видань можна ознайомитись за посиланням

  • Немає коментарів:

    Дописати коментар